Uw winkelwagen is leeg

Klantenservice

Tevreden:

  • "My Own Lingerie" vindt het belangrijk dat haar klanten blij en tevreden zijn en blijven en zal er alles aan doen om dat zo te houden en misschien zelfs te verbeteren. Heeft u desondanks toch ergens problemen mee? Laat het ons dan weten via het contactformulier en we gaan het probleem samen met u oplossen.

Klacht:

  • Heeft u een klacht? Laat het ons dan ook weten via het contactformulier want ook klachten moeten worden opgelost. Van jouw klacht kunnen wij weer leren zodat we de service naar jou en anderen kunnen verbeteren.

Mail:

  • Als je ons mailt dan nemen wij, zoveel mogelijk, nog de zelfde dag contact met je op.In de afgelopen tijd hebben we gemerkt dat onze mail niet bij iedereen goed binnenkomt. De meeste problemen hebben zich voorgedaan bij een "Hotmail-account".
    Dit probleem is op te lossen door:

- De spamfilter iets minder scherp instellen
- Ons account "@myownlingerie" als "veilig" markeren
- Je mail op een ander mail-account laten binnenkomen dan op "Hotmail"

Ideëen:

  • Wij staan altijd open voor inbreng van onze klanten. Heb je leuke, spannende, verfrissende en verrassende ideëen of verbeterpunten voor de site? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wie weet kunnen we je idee uitwerken en plaatsen.

Addy Timmer
"My Own Lingerie"